Det var ett tag sedan mitt senaste blogginlägg, men frukta icke – jag har fiskat ändå! Det har varit idel härliga turer på vattnet, men under vattenytan verkar de små randiga krigarna gäcka mig. Hårt. Det är trögt i år, det är allt jag kan säga. Turligt nog märker jag att flertalet andra fiskare säger precis samma sak. Det är inte ofta jag stöter på en samling abborrar. Istället står de ensamma lite här och där. Åtminstone är känslan så. Borta är de tillfällen som förra året innebar att man kunde stå på en och samma plats under en längre tid och bara rycka upp fisk efter fisk.

Nåväl, några turer har det förstås blivit av. Frun i huset har dessutom blivit så infernaliskt fiskebiten att hon nu t om äger en alldeles egen gäddutrustning. I höst blir det riktigt, riktigt kul att fiska nu när jag har en fiskekompis med i båten. Kanske kommer jag att sikta in mig på gäddfiske i år i avsaknaden av bra abborrfiske. Det hör inte till vanligheterna, men det vore ganska kul att grotta ner sig ordentligt i gäddans värld. Vi får se, uppdateringar kommer!

Tills dess, några bilder från fisket sedan senaste inlägget: