Vilken kväll. Vilken otroligt härlig kväll med familjen på sjön. Det märks att mina kära familjemedlemmar också är lite bitna av det underbara i att vistas på sjön och – tro´t eller ej – fiska litegrann. Visst, barnen tröttnar relativt snabbt, men frun i huset, hon verkar gilla det skarpt! Med nyopererad axel fiskade hon genom att jag kastade ut och hon vevade hem. Gillar delandet av det här intresset skarpt och jag kommer givetvis att försöka få henne än mer biten!

Fisket då? Jo, det var lite si och så under dagen. Förmodligen kanonbra om man kunnat koncentrera sig till 100%, men med två barn med i båten blir det mycket annat också. Det ska ätas, det ska fikas, det ska lekas med leksaksbåtar osv. Det är saker man måste ta som småbarnsförälder. Hur som helst, det var hur underbart som helst på sjön. Lugn sjö, mycket mys och givetvis en del bråk som sig bör, men allt toppades med att vi tillsammans såg en riktigt vacker solnedgång över sjön. Då var livet sannerligen på topp!