Nu har jag fiskat med båten tre gånger så här långt, eller kan det till och med vara fyra? Detta utan att ens ha känt så mycket som en antydan till hugg ens. Vad tusan gör jag för fel? Igår var jag ute i flera timmar, hade koll på vind och allt. T om spöteknik och annat vill jag tro att jag behärskar någorlunda åtminstone, men inte får jag någon fisk för det. Bara växter och annat smått och gott från botten. Jag börjar undra om det är den där koden som måste knäckas, den som alla talar om. Har man väl knäckt koden i sin sjö, då är lyckan gjord. Typ.

Nåväl, det var förbaskat kul på sjön igår, även om det kanske var lite väl blåsigt för min lilla fiskebåt stundtals. Helgen kommer nu att vigas åt att byta lina på lågprofilaren och att börja installera en ekolodsgivare i båten. Med lite tur hinner man t om med att montera spöhållare och annat smått och gott. Bilder kommer!

Så här såg det ut igår. Det finns alltid tid för en stunds avkoppling (fast det är väl då alla fiskar är ute och jagar…!)

2016-04-21 10.49.48